Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Orders worden 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geaccepteerd. Onze kantooruren zijn echter maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.

  • Belfius
  • iDEAL
  • ING HomePay
  • KBC/CBC betaalknop
  • SOFORT Banking
  • BANCONTACT

Wanneer een order klaar staat voor verzending ontvang je een track en tracenummer per mail.

Vul het retourformulier in op onze retourneren pagina.

Stuur je producten terug met je adresgegevens en ordernummer. Retournerenopeigen rekening. We adviseren je een veilige vervoerder te gebruiken zoals DHL of UPS, die track en trace diensten leveren.

Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de originele verpakking en inhoud inclusief het etiket van het product onbeschadigd is. We accepteren geen retourverzendingen van speciaal aangepaste of op maat gemaakte producten.

Binnen 24 dagen na ontvangst van jouw retourzending, wordt het geld terug gestort op jouw rekening. Belangrijk: houd bij je retourverzendingen aan de hierboven beschreven methode, dat voorkomt vertragingen.

De aangegeven prijzen zijn de adviesprijzen die door de fabricant worden opgegeven. Soms worden er speciale aanbieding gedaan aan abonnees op de nieuwsbrief.

Mos – en planten panelen

Ja, styleGREEN, de fabrikant, gebruikt alleen echte planten, die in een special proces met behulp van glycerol en kleurstof natuurlijk worden bewaard. Dit conserveert de planten en het mos en vergt geen onderhoud.

De speciale conserveringsmethoden zijn op basis van water, voedingskleurstoffen en glycerol. Het is daarom volkomen onschadelijk voor de gezondheid. In een uitwisselingsprocess wordt het water in de plant vervangen door glycerol en chlorofyl door voedselkleurstof.

Nee, verzorging is niet nodig. Integendeel, de geconserveerde planten moeten onder geen enkele omstandigheid worden besproeid. Daarnaast hebben de planten geen licht nodig, en houden antistatische eigenschappen stof tegen. Kortom: 100% natuurlijk, 0% onderhoud.

In direct zonlicht kan mos na 2 tot 3 jaar vervagen. Het is daarom aan te raden dit wanneer mogelijk te vermijden. Daarnaast moet je de producten niet in de buurt of boven warmtebronnen hangen, omdat de glycerin hier niet tegen bestendig is.

Zolang de luchtvochtigheid niet hoger is dan 70%, kunnen de planten panelen en muren in alle binnenruimtes worden gebruikt – bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer, in kantoren en vergaderzalen, in openbare gebouwen of op beurzen. De geconserveerde planten zijn niet geschikt voor gebruik in gebruik buitenshuis.

Ja, de geconserveerde planten fungeren als zachte natuurlijke materialen zoals akoestische panelen en verminderen zowel het lawaai als de weerkaatsing van geluid in gesloten ruimten.

Omdat het levende planten en mossen zijn, hebben ze ook een typische, natuurlijke geur, die echter verdwijnt met tijd.

Nee, niet helemaal. Ten eerste worden onze afbeeldingen met de hand gemaakt. Ten tweede zijn de planten natuurlijke producten, die variaties in kleur en vorm hebben. Elk product is uniek.

Behang

Jazeker, je kunt de instructies hier vinden.

Om een voorbeeld van het door u gewenste behang aan te vragen, kies ‘Bestel Voorbeeld’ in het rolmenu.

Maximaal 2 voorbeelden kunnen besteld worden van ieder ontwerp. Van het Ava Mariak design kan 1 maal een voordeel besteld worden.

Behangvoorbeelden zijn 52 bij 22 cm.

Ava Marika voorbeelden zijn 52cm x 52cm

Veel van onze behang designs hebben grote herhalend patronen, derhalve laten de voorbeelden niet de hele structuur zien.

Voorbeelden zijn bedoeld als indicatie voor structuur en patroon en laten derhalve niet herhalende patronen zien.

Bij het versturen van voorbeeldbehang leveren we geen track en trace informatie.

Stuur de maten naar [email protected] en we rekenen het voor u uit.

Geen probleem.

Alle retouren moeten worden gedaan binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen, ongeopend, niet beschadigd en in de originele verpakking.

Behang moet worden gecontroleerd voor u het knipt of ophangt. We accepteren geen claims nadat het behang is verknipt or verlijmd. Ook vergoeden we niet arbeidsloon van het behangen.

Nee we hebben geen behangboek. Onze producten zijn te zien op de website.

Als ons is gedrukt met inkt op water basis op FSC papier om vervuiling tot een minimum te beperken.