Over Draumr

Over Draumr

Ik zoek actief naar kleine, creatieve bedrijven die producten maken die van hoge kwaliteit en duurzaam zijn om deze bereikbaar te maken voor een grotere groep van mensen via Draumr.nl als lokaal aanspreekpunt.

Mijn achtergrond ligt in internationale sales en marketing. Een aantal jaren in de automotive en lange tijd in de hightech sector. Ik heb in mijn thuisland Engeland en in Nederland voor verschillende bedrijven gewerkt, waarbij ik verantwoordelijk was voor markten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika. In de hightech sector is de voertaal Engels dus dat heb ik ook in al mijn Nederlandse jaren gesproken in het zakendoen. Vergeef me dus als ik af en toe naar woorden moet zoeken…

Een paar jaar geleden heb ik de stap genomen om voor mezelf te werken én heb ik de switch gemaakt van de technologiesector naar de circulaire, duurzame economie. Daarmee ben ik eigenlijk terug bij mijn roots; ik heb een degree in biologie. Dat is waar mijn hart oorspronkelijk lag en nog steeds ligt. Ik ben geïnteresseerd in duurzaamheid; voor mij betekent dat een positieve kijk op de wereld, met oog voor de toekomst: ‘it makes me feel good’.

De eerste loot aan de stam van Draumr is het Duitse bedrijf styleGreen dat is gestart door twee jonge ondernemers, Niklas en Lucas, die kwalitatief hoogwaardige wanddecoratie maken van 100% natuurlijk geconserveerd echt mos en echte planten: onderhoudsvrije natuur aan de muur. De mos-en plantenschilderijen brengen de natuur het huis binnen, verbeteren de akoestiek en creëren een fijne, rustige uitstraling.

Onze nieuwe liefdes

Wissen

Nummers van mos

25 x 3,5 cms  59,00
Waardering 0 uit 5
( 0 beoordelingen )

Kurinuki Set 5

Sepideh Jahanpanah  250,00
Waardering 0 uit 5
( 0 beoordelingen )

Kurinuki Set 6

Sepideh Jahanpanah  250,00
Waardering 0 uit 5
( 0 beoordelingen )

Peaceful countryside green wall mural

Waardering 0 uit 5
( 0 beoordelingen )