Making a crafted product just for you

Ontdek het werk van onze makers en hun verhalen en laat u daardoor inspireren tot het maken van een uniek item, speciaal gemaakt voor u. Van een droomtafel voor uw eetkamer tot een attent geschenk voor een speciaal iemand. Wij bieden u een persoonlijke ervaring die u in staat stelt het werk en de materialen van onze makers te ontdekken en de mogelijkheden van ambachtelijk werk te zien. Bekijk ons zorgvuldig samengesteld en groeiend assortiment van op bestelling gemaakte meubels, verlichting, keramiek en textiel in onze shop. 

Heeft u een idee voor een uniek item, volg dan deze stappen om uw idee te verwezenlijken.

Step 1: Make contact

Vul het formulier onder aan deze pagina in om uw idee met ons te delen. Wij nemen contact met u op voor een virtuele afspraak waarbij wij uw aanvraag doornemen en de mogelijkheden van uw idee met u kunnen bespreken. Denk hierbij aan de verschillende opties voor grootte, kleur, of afwerking van uw item. Wat u kiest is aan u, maar wij zijn er om met onze ervaring uw idee zo concreet mogelijk te maken.

Step 2: Defining the Work

We vinden het altijd erg leuk om een inspiratiebeeld of referentie te zien om ons te helpen een idee tot leven te brengen. Vooral voor opdrachten op maat is dit erg waardevol. Misschien hebt u een pagina uit een tijdschrift gescheurd of uw eigen Pinterest-bord gemaakt. Stuurt u alles wat u heeft op, hoe klein het ook is. Op basis hiervan kunnen we één van onze makers, materialen of een proces voorstellen dat het beste bij u en uw stijl past. Daarna kunnen we beginnen met het definiëren van een creatieve opdracht.

Step 3: The Making & Delivery Process

Once the bespoke brief or custom-order is confirmed, we take a 50% deposit and production begins. We will keep you fully informed of your order and manage it right through to delivery. For certain bespoke commissions there may also be the opportunity to visit the maker’s studio or arrange a virtual appointment to see aspects of the piece being made - providing a real and personal window into the making of your unique item. Once complete, your item will be delivered to your preferred address within the agreed time frame and on budget.
If you want to send us a document with examples or extra info, please send it to support@draumr.nl.